Thursday, September 2, 2010

Menjelang Raya Special

gmbr raye thun lepas

salam sume.ni dh hari ke-23 kite sume berpuase.bersemperna dgn raa yg bakal tiba,cnfm stesyen2 radio kt msia dh mengumandang kn lagu2 raya.kt pasar2 raya n shopping complex xtau r.sbb saya xde kt msia.saya x dpt blk raya sbb kelas baru je bermula.cuti summer pon dh abs beberapa ari yg lepas.

kepada mereka2 yg akn memulakn perjalanan pulang ke kampung,diharapkn dpt la membuat perjalanan pulang dengan selamat.klu sape2 yg blk dgn family tu,pesan2 la kt abg ke suami ke kakak ke yg drive kete tu supaya bawak kete slow2 ckt.klu sape2 yg naik bus or flight pesan r la kt driver bas n pilot tu supaye bwk baik2.igt la org yg tersayang.



kt sini saya nk kongsi lagu raya dgn sume pembaca blog ni.ad dlm 85 buah lagu raya yg saya nk kongsikn.byk tu.ni sume koleksi lagu2 raya yg saya dh download dan yg telah saya simpan kt mediafire.klu nk taip sume list lagu kt sini mmg xlarat saya nk tulis.so saya akn berkongsi folder lagu raya kt cni.sume org leh la bukak folder yg saya telah bg link kt bawah.boleh r pilih mane2 lagu yg kamu sume suke.ad yg same je lagu2 tu.so pilih la baik2.selamat mendownload dan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.salam ikhlas dr Mohammad Helmi Bin Abdul Aziz dr Kurume,Japan.


1 comment:

diana said...

dah berape tahun tak balik raye?

PenGikUt2 Ku